Wie ben ik?

Over de docent

Ivonne Wopereis - Yoga Natuurlijk - Borne en Online

Ik ben Ivonne Wopereis en al jaren beoefen ik yoga. In Thailand begon mijn Kundalini Yoga opleiding en het lesgeven. De opleiding heb ik afgerond bij Yogacentrum Michon in Enschede. De module ‘’Stress and Vitality’’ volgde in 2011, om beter in te kunnen gaan op problemen ten gevolge van stress.

Ouderen en kwetsbare mensen hebben ook mijn belangstelling. Vaak lopen ze tegen lichamelijke of fysieke grenzen aan. Tijdens de ‘Fachausbildung Yoga für Senioren’ in Duitsland in 2014 leerde ik wat nodig is om yoga zo aan te bieden dat zij ook mee kunnen doen. Voor nog meer achtergrond volg ik modules van Yoga als Therapie van het Guru Ram Das Center.

In Amsterdam volgde ik de SatNam Rasayan opleiding in 2016 om intuïtiever te kunnen werken. Daarnaast nam ik deel aan diverse workshops in het binnen- en buitenland.

Sinds 2007 geef ik Kundalini Yogalessen, sinds 2011 Yoga op de Stoel. In 2017 heb ik Kinderyoga gegeven en ben ik gestart met Yoga en Meditatie en een maandelijkse volle maan meditatie.

Scroll Up