Wie ben ik?

Over de docent

Ivonne Wopereis - Yoga Natuurlijk - Borne en Online

Ik ben Ivonne Wopereis en al jaren beoefen ik yoga. In Thailand begon mijn Kundalini Yoga opleiding en het lesgeven. De opleiding heb ik afgerond bij Yogacentrum Michon in Enschede. In 2011 volgde de module ‘’Stress and Vitality’’, om beter in te kunnen gaan op stressproblemen.

Ouderen en kwetsbare mensen hebben ook mijn belangstelling. Vaak lopen ze tegen lichamelijke of fysieke grenzen aan. Tijdens de ‘Fachausbildung Yoga für Senioren’ in Duitsland in 2014 leerde ik wat nodig is om yoga zo aan te bieden dat zij ook mee kunnen doen. Voor nog meer achtergrond volg modules van Yoga als Therapie van het Guru Ram Das Center.

In 2016 volg ik de SatNam Rasayan opleiding in Amsterdam om intuïtiever te kunnen werken. Daarnaast nam ik deel aan diverse workshops in het binnen- en buitenland.

Sinds 2007 geef ik Kundalini Yogalessen, sinds 2011 Yoga op de Stoel. In 2017 heb ik Kinderyoga gegeven en ben ik begonnen met Yoga en Meditatie en maandelijks de volle maan meditatie.

Scroll Up