Yoga op de Mat

Kundalini Yoga – in de yogaruimte

Iedere maandag- en donderdagochtend worden de Kundalini Yoga lessen gegeven in het Klaverblad en op donderdagavond in het Rode Kruisgebouw in Borne. Je neemt deel op de mat, en zo nodig kun je voor een oefening gebruik maken van een bankje of stoel, als dit beter past. In elke les wordt aandacht besteed aan adem, houding, lichaamsoefeningen, ontspanning en meditatie. Doel is om lichaam en geest in een goede conditie te brengen en te houden.

Centraal staat bewust worden en erkennen van eigen mogelijkheden en eigen grenzen. Daarbij zoek je naar die uitdaging die op dat moment bij je past. Dit kan het verleggen van grenzen zijn, maar ook het herkennen dat rust en ontspanning in een bepaalde periode belangrijk zijn. Je durft hiernaar te luisteren en je oefening wordt zachter.

In de yoga les draag je soepele kleding en je brengt een deken mee om je toe te dekken bij de ontspanning.

Kundalini Yoga – online

Het is ook mogelijk om Kundalini Yoga lessen online te volgen. Dit kan op verschillende manieren.

Op maandagochtend en op donderdagavond kun je via een Zoom livestream deelnemen aan de Kundalini yoga les. De les wordt opgenomen, waardoor het mogelijk is om de les op eigen tijd te volgen wanneer het bijwonen van de live les niet lukt. Daarnaast biedt de opname je als deelnemer van de wekelijkse lessen de mogelijkheid om deze thuis herhalen.

Je kunt ook kiezen voor uitsluitend toezending van de wekelijkse lessen en deze je op eigen tijd volgen.

Online lessen en opnames maken Kundalini Yoga op de Mat lessen toegankelijk voor iedereen en niet slechts voor mensen uit de directe omgeving.

Wekelijkse lessen

Maandag: 09.00 – 10.15 uur en 10.45 – 12.00 uur
Donderdag: 09.00 – 10.15 uur

Donderdag: 19.45 – 21.00 uur

15 minuten voor aanvang van een les is de zaal open. Afsluitend is er tijd voor een kopje thee.

Locaties

Ochtendlessen op maandag en donderdag:
Klaverblad
Grotestraat 223
7622 GH Borne

Avondlessen op donderdag:
Rode Kruisgebouw
Brugstraatje 4
7622 EL Borne

Nieuwsgierig?

Wil je ervaren wat deze vorm van yoga jou brengt?

Je bent van harte welkom om met een les Kundalini Yoga op de Mat mee te doen en zelf te ervaren wat deze vorm van yoga inhoudt. Neem hier contact op.

Scroll Up