Yoga Online

Online yoga lessen, workshops en trainingen

Yoga is voor ieder mens een gezonde manier om met bewegen bezig te gaan en aan bewustwording te werken en dus wil ik yoga voor iedereen toegankelijk maken. Gezien de omstandigheden waar we in leven op dit moment, voelt niet iedereen zich veilig om naar een les toe te komen. Daarom bied ik online yoga lessen aan.

Vanuit je eigen huis kun je met behulp van een laptop, tablet of mobiel mee doen met een live les. Hiervoor gebruik ik het programma Zoom, waarbij je inlogcodes krijgt om bij de juiste les in te loggen.

Daarnaast zet ik de yoga lessen online. Zo kun je een les nog een keer volgen of een les op je eigen tijd doen wanneer een live moment je niet uitkomt. Ook kun je ervoor kiezen om alle lessen op eigen tijd te volgen via de wekelijks toegezonden link.

Het is gelukkig weer mogelijk om fysieke lessen te geven. De lessen zullen tevens online beschikbaar blijven zodat iedereen die mee wil doen ook mee kan doen.

Klik voor meer informatie over het Online en/of Live aanbod: naast yoga lessen: Yoga op de Stoel en Kundalini Yoga (op de mat) zijn er ook volle maan meditaties, workshops en trainingen.

Scroll Up