Yoga Online

Online yoga lessen, workshops en trainingen

Yoga is voor ieder mens een gezonde manier om met bewegen bezig te gaan en aan bewustwording te werken. Daarom wil ik yoga voor iedereen toegankelijk maken.

Het is gelukkig weer mogelijk om fysieke lessen te geven. Maar niet iedereen voelt zich altijd veilig om naar een les toe te komen. Voor anderen is het gemak om vanuit huis yoga te volgen heel prettig gebleken. Daarom zullen naast fysieke ook online yoga lessen aangeboden worden en beschikbaar blijven, zodat iedereen die mee wil doen ook mee kan doen.

Vanuit je eigen huis kun je met behulp van een laptop, tablet of mobiel meedoen met een live les. Hiervoor gebruik je het programma Zoom. Met de ontvangen inlogcodes kun je bij de juiste les inloggen.

Daarnaast zet ik voor cursisten de yoga lessen online. Zo kun je een les op je eigen tijd doen, wanneer een live moment niet uitkomt, of een les later nog eens herhalen. Je kunt er ook voor kiezen om alle lessen op eigen tijd te volgen via de wekelijks toegezonden link.

Klik voor meer informatie over het Online en/of Live aanbod op de knop van jouw keuze: bijvoorbeeld de yoga lessen: Yoga op de Stoel en Kundalini Yoga (op de mat); of liever volle maan meditaties, workshops of trainingen.

Scroll Up