Mijn nieuwe website

Ik ben trots op de nieuwe website. In no-time opgezet door mijn kinderen. Samen staan ze – we sterk. Hiermee ontstaan nieuwe mogelijkheden, waarvan dit blog er eentje is.

Ik benut deze kans om mijn gedachten te delen. Het is een uitdaging om telkens iets boeiends te vertellen over ervaringen in mijn leven, meer of minder verbonden met yoga. Voor mij is yoga een leidraad in mijn leven, een ondersteuning in het proces van bewustwording en in het ervaren van het leven in zijn totaliteit. De stap om yoga toe te laten in mijn leven is de start van het bewuster ervaren van mijn lichaam en het anders omgaan met wat er op mijn levenspad komt. Het is een interessante ontdekkingsreis, die neemt en brengt, en alsmaar doorgaat. De manier waarop je kijkt beïnvloedt de ervaring. Daar kun je aan werken, voor kiezen zelfs. Maar dat vergt inzicht en ook oefening. En dat is waar yoga zijn bijdrage doet. Je hoeft er alleen maar voor open te staan.

1 thought on “Mijn nieuwe website

 1. elizabeth says:

  Even dit Ivonne….vanmorgen kwam een los stuk tekst uit een oud boekje van de Baghwan in mijn handen, waar hij een kleine meditatie gaf om me te verduidelijken dat ik het Universum ben…
  de beleving er van daar gaat het mij in dit leven om,
  en via het bijzondere boek van Geesje Lunshof: “Sai Baba Mijn ZELF ” is me daar al meer duidelijkheid gebracht. Sai leert haar daarin nl. de cel-methode. Ken je die? Elizabeth groet je.

  Geesje is ondertussen weer weg van hier. Sai komt voor de 3e x als Prema Sai daaag

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up